38 + 6

Dagarna går så långsamt. En vecka kvar till beräknad födsel. Hon kommer alltså vara här inom tre veckor.. 21 dagar. Det är helt sjukt när jag tänker hur många dagar som max är kvar. Men jag vill ju att hon ska komma nu. Jag börjar bli så rastlös. Finns liksom inget jag orkar göra och alla jobbar. Nu i denna värmen orkar jag egentligen bara ligga i sängen och kolla serier och stirra i taket om vartannat, haha. Jag skrev ju om att jag kollade Gossip Girl i förra inlägget. Jag fortsatte kolla och är nu i slutet av säsong två istället, så bra är den!
Nu såhär mot slutet när man bara går och väntar så går tankarna också. Känner mig riktigt oälskad för tillfället. 
 

E L V A dagar

Idag är det elva dagar kvar till bf. Känns superlångt på ett sätt och på ett annat sätt känner jag mig bara stressad. Jag har allt redo och det finns egentligen inget mer att göra än att vänta, så vet inte vart stressen kommer ifrån haha. Har sen jag gick hem på ledighet kollat klart på en bunt serier jag inte haft tid med när jag jobbade. Bland annat Teen Wolf, 13 Reasons Why, The 100, The Handmaid's Tale och Black Mirror. Kan rekommendera alla! Just nu tittar jag på Gossip Girl, slutet av säsong ett, och kan inte annat än att bli irriterad. Lever mig in alldeles för mycket i avsnitten så den serien får nog ligga på hyllan ett tag.
 
 

NLY rea

Inlägget innehåller adlinks.
Suttit och kollat lite på Nellys rea idag. Hittade väl inte något intressant förutom detta set. Jag äger inget liknande och vet inte ifall jag skulle passa i det heller. Plaggen kostade bara 39kr/st nu (199kr/st i vanligt fall) så kände att det var ett bra tillfälle att prova! Ska bli spännande att se när dem kommer hem, men lär dröja ett tag tills jag kan prova det då jag fortfarande är gravid.
 
HÄR finns toppen och HÄR finns kjolen.
 
Upp